23235-1-1-скала

Блог и вести

Придружете ни се на саемот INTERMODA: Истражете ги висококвалитетните капи и капи на штандот 643!

Почитуван кориснику

Поздрав!Се надеваме дека оваа порака ќе ве најде во одлично расположение.

Возбудени сме што можеме да ви упатиме топла покана за посета на нашиот штанд на саемот ИНТЕРМОДА, што ќе се одржи на Експо Гвадалахара, Халиско, Мексико.Како истакнат производител со нашата фабрика лоцирана во Dongguan, Кина, ние сме специјализирани за изработка на врвни спортски капи, бејзбол капи, плетени капи и капи на отворено.

Детали за настанот:
Настан: саем ИНТЕРМОДА
Датум: 18-21 јули 2023 година
Број на штанд: 643

На нашиот штанд, ќе имате можност да истражите разновидна и стилска колекција на капи и капи кои ја илустрираат нашата непоколеблива посветеност на изработката и прецизното внимание на деталите.Срдечно ве покануваме да ни се придружите на овој настан, каде што можете да се нурнете во најновите трендови во облеката за глава.

Без разлика дали сакате да ги збогатите понудите на вашите производи или да истражите потенцијални соработки, нашиот искусен тим ќе биде при рака да обезбеди вредни увиди во нашите производни процеси, изборот на материјали и можностите за прилагодување.

Ве молиме задолжително означете го вашиот календар и посетете не на штандот број 643 за време на саемот INTERMODA.Со нетрпение ја очекуваме можноста да ве запознаеме лично и да се вклучиме во дискусии за тоа како можеме да соработуваме за заеднички успех.

Should you have any inquiries or require additional information, please do not hesitate to contact us via email at sales@mastercap.cn. We are readily available to address any questions or provide assistance.

Ви благодариме што ја разгледавте нашата покана.Искрено сме возбудени поради можноста да ви посакаме добредојде на нашиот штанд на саемот ИНТЕРМОДА и да го фатиме патот кон заеднички успех.

вести02

Со почит,
Тимот на MasterCap
18 јули 2023 година


Време на објавување: 18 јули 2023 година